SANKS SUSHI

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1719 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sanks Sushi. Meer weten? Ontdek meer

2 feb 2023 om 23:57 Lekker eten en lieve bezorger!
30 jan 2023 om 21:01 Worst sushi ever! Very small portions, description on the website doesn’t comply with how you receive your order! They literally just sends the tests they have!!! Never again!!!
30 jan 2023 om 12:51 mega slecht, 2 kleine bakjes voor 25 eu ik wil me geld terug was ook niet te eten
25 jan 2023 om 11:07 Eten was lekker maar koud. Zelf in de oven voorverwarmd. Bezorging duurde heel lang
22 jan 2023 om 22:11 as always sushi was delicious especially the dragon uramaki..ordered the poke bowl this time great i love it!!!
20 jan 2023 om 1:52 Geen 1, maar 3 haartjes in mijn eten gevonden WALGELIJK en heel raar bezorger die niet eens tegen grapjes kan waarbij ik helemaal naar beneden moest omdat hij niet zelf kon komen wegens zijn geparkeerde auto? Heel raar! En ik word genegeerd via mail!
17 jan 2023 om 15:36 Sushi was lekker maar de besteling duurde duurde veel te lang! 60 min terwijl het adres Vlak bij is schandalig! nooit meer bestellen hier
16 jan 2023 om 14:31 Ik ben een persoon die haar eten nooit laat staan want ik vind alles lekker. Maar hoe dit bereid was was echt alsof ze haast hadden, ik kon het echt niet eten. De garnalen hadden harde stukjes erin en over de sushi heb ik geen woorden voor.
12 jan 2023 om 8:01 Eten is top lekker en bezorger is altijd heel aardig
11 jan 2023 om 20:38 Het duurde wel lang met bezorgen, maar moet zeggen het was heerlijk en vooral de uramaki mango
10 jan 2023 om 1:17 Bezorgtijd was korter dan aangekondigd, daar was ik erg blij om. Kwa smaak; de nori vellen om de maki heen waren erg taai het was niet op te kauwen. Net rubber. Gefrituurde vega crispy sushi en hetzelfde met kip viel ook tegen kwa smaak, helaas..
8 jan 2023 om 22:21 19:05 besteld 20:57 bestelling ontvangen. Heel erg jammer dat het zo lang heeft geduurd. Voor de rest was het eten wel lekker.