SANKS SUSHI

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1614 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sanks Sushi. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 19:53 Eten had veel olie. Had last van maagzuur hierdoor. Was niet te eten.
28 sep 2022 om 8:49 Bijna 2 uur na mijn bestelling pas bezorgd, op gegeven moment maar contact opgenomen met het restaurant, toen kreeg ik een bandje aangezien ze dicht waren. Toen halfuur later werd het eten bezorgd. Slechtste bezorging die ik ooit heb meegemaakt!
28 sep 2022 om 0:40 Lekkerste poke wole..
26 sep 2022 om 0:44 Heeft goed gesmaakt en was mooi op tijd.
23 sep 2022 om 22:53 Delicious!
22 sep 2022 om 10:26 Super lekkere sushi goeie service had verkeerde bestelling gekregen maar kwamen binnen 20 min met nieuwe bestelling echt top
18 sep 2022 om 20:49 Bijna 2 uur gewacht op een kleine bestelling. Eten was prima
16 sep 2022 om 23:15 Super snel en lekker!!
10 sep 2022 om 8:15 Het is goed aangekomen maar mocht sneller en ja dat was het denk ik maar was lekker
5 sep 2022 om 19:50 Ik heb voor het eerst keertje geprobeerd een sushi proeven en het was de laatste keer !! Ik vind het echt niet lekker .
31 aug 2022 om 10:09 Maki’s, Nigiri en ebi roll waren okay. De crunchy zalm roll was niet crunchy maar gefrituurd en had een rare smaak. Bezorgen duurde erg lang
27 aug 2022 om 20:15 Eten kwam op tijd en het was nog lekker warm. Sushi was een beetje aan de flauwe kant maar voor de prima!